Mienokje freubelt

woensdag 8 februari 2012

Surprise

Zoals ik al eerder schreef, loop ik vanaf eind november al met een virus op mijn evenwichtsorgaan. Ik kon niets, dus ook niet achter de computer. Ik loop dus een beetje achter met het publicieren van mijn sinterklaassurprise in februari.

Vanaf eind november heb ik een Bambi-op-glad-ijs-in-Jellabyland-evenwicht: beetje wiebelig ventje :-) Het enige wat me een beetje lukt in dit Bambi tijdperk is "grof" freubelen. Toen mijn buurmeisje Roos een surprise nodig had, greep ik met beide handen aan dit voor haar te doen.
Het resultaat: een paard van een oude spijkerbroek. Omdat we het zonde vonden het paard te laten slopen, hebben we een voederzak erbij gemaakt met daarin de cadeautjes.
Het leuke is dat er geen naaimachine aan te pas hoeft te komen. Ik ben alleen een beetje eigenwijs en wilde de binnenkant van zijn oren van een andere kleur broek, dus heb ik 2 zakken op elkaar gestikt. Het patroon van deze jeans stokpaard staat op een Engelse site.

Roos was heel blij met haar surprise. Ze vond het alleen jammer dat ze het paard niet zelf mocht houden. Gelukkig hebben we het voor haar vriendinnetje gemaakt die er heel blij mee is en samen spelen ze er nog steeds mee.
Eén "probleem": ik mag binnenkort nog een paard maken ... voor Roos :-)1 opmerking:

  1. leuk paard en die kaart van je vader is ook mooi
    gr jessica

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.