Mienokje freubelt

vrijdag 9 november 2012

Babykaartje

Het is een tijd stil geweest. Mijn duizelingen zaten een beetje tegen, zeker na een dag werken (en daar mag ik er 4 van doen). Ik heb de uitslag binnen van mijn grote evenwichtsonderzoek in het EMC: ze weten niet wat ze met me aan moeten. De uitslag kwam met een groot rood uitroepteken terug bij mijn KNO met de mededeling: mevrouw reageert superovergevoelig en ernstig heftig voor alle trickers. Het lijkt op MeniĆ©re, maar ik kom niet in de ruststand. Ik blijf tussen "aanvallen" door op een cruiseschip zitten. Het lijkt daarnaast op positie afhankelijke duizeligheid, maar reageer niet op de Epply (kiepproef). Wat het wel is en of ik er ooit vanaf zal komen, kan niemand mij zeggen. Dus uitslag gekregen? Nee, eigenlijk niet helaas. De KNO is wel trots op me. Hij zei dat het aan mijn vrolijkheid en positiviteit niet zal liggen dat ik ooit beter zal worden. Hij krijgt 26 november ook een stuk taart: dan ben ik precies 1 jaar duizelig. Of om met de woorden van mijn lieve man te spreken: mijn eerste jubileum als zweefteef :-)

En om echt vrolijk van te worden, ik heb er een nieuw buurjongetje bij: Jurriaan. En voor Jurriaan moet natuurlijk een kaartje worden gemaakt. Een heel speciale, omdat het Rebecca's oppasgezin is. Omdat zijn oudere zus van 5 hier nog wel eens komt knutselen en zijn broer van 3 een tijdje geleden Carlo's playmobil auto's heeft ontdekt, wilde ik dat ze eraan mee hielpen. En dan is een kaart snel te klein. Het werd dus een uit de kluiten gewassen kaart: een 30x30 canvasdoek. De kids hebben allebei hun Mo Manning ingekleurd en ik de baby. Zij met potlood, ik met Distress inkt. De kleuren hebben ze zelf uitgekozen. Dan nog wat sterren door de stoere broer uitgedraaid met mijn nieuwe Big Shot en plakken maar ...
Het werd met veel enthousiasme ontvangen en krijgt een ereplaats op zijn kamer. Het leuke is dat toen we op Jurriaan's kamer gingen kijken, deze in beestenstijl was aangekleed met als blikvanger een grote giraffensticker. Hoe toepasselijk :-)

 
Het eindresultaat
 
 
Ik kan alleen maar krassen, kan jij helpen Rebecca?
En mag de politie- en brandweerwagen kijken?

 
Florine was snel klaar en pikte meteen mijn Iphone in :-)
 

En Jurriaan? Dat is zo'n schatje ...

5 opmerkingen:

 1. Jeetje wel balen zeg dat ze niet weten hoe en wat. Je bent er maar mooi klaar mee als je dat hebt, nou meis ik wens je in iedergeval veel sterkte toe. Ik moest wel lachen om die opmerking van je man, zweefteef haha geweldig, dat had de mijne ook kunnen zeggen hihi.
  je werkje is echt schitterend geworden, wat leuk gedaan, echt een top creatie
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Monique,

  Jeetje zeg dat is echt naar zo duizelig zijn en dan nog liefkozend zweefteef genoemd worden hahaha moest dan toch wel even lachen maar die kaart/lay out is wel errug leuk geworden zeg!!!
  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe vrolijk je bent blijkt wel uit je verhaal met schitterende maaksels en foto's....echt van genoten . Maar tja zweefteef hi,hi, dat moet nu klaar zijn he, och hoop voor je dat het over gaat, wens je beterschapjes en toch de vrolijkheid.....knap van je;o)

  Je hebt een heerlijk blog wees er maar trots op;o)

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel, ook jullie slepen me er doorheen. Niet alleen door te reageren, maar ook door jullie blogs waar ik van geniet. Hoeveel moeite lezen me soms kost (dansende letters), toch moet ik ze lezen. Thx!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique, wat jammer dat ze er niet echt de vinger op kunnen leggen. Vrolijk ben je zeker en je creaties zijn altijd geweldig. Ik vind het leuk dat je de buurkinderen er ook zo bij betrekt. Dit si weer een werkstuk om trots op te zijn. Sterkte en we spreken elkaar snel weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.