Mienokje freubelt

dinsdag 12 februari 2013

Een warm nestIk loop ontzettend achter met  mijn blog. Mijn excuses. Voor het freubelen kan ik gelukkig zo af en toe wel een gaatje voor vinden, maar door allerlei dingen schiet het bloggen en blogs bekijken erbij in. 

Voor een volgster, die ik even wilde laten zien dat ik aan haar dacht/denk, heb ik deze kaart gemaakt. Ik hoop dat hij bij haar is aangekomen, net als de eerste die ik voor haar heb gemaakt, maar niet hier kan laten zien. Deze tuttebol was er zo trots op dat ze hem, zonder er een foto van te hebben gemaakt, op de post deed. Echt iets voor mij hihi.

Ik wilde een grote vogelkooi en dan is de Silhouette een uitkomst. Je kan je patroon zo groot of zo klein maken als je zelf wilt. Ik ben nu niet alleen verknocht aan mijn mallen, maar de Silhouette heeft helemaal mijn hart gestolen. Zeker het zelf omzetten van een jpg naar een snijpatroon vind ik geweldig. Het slurpt wat tijd, maar ik krijg er zoveel energie van. Ik ben zelfs al aan het kijken om zelf patronen te maken. Op naar een volgend niveau :-)

Het vogelkooitje en de vogel zelf zijn natuurlijk met Distress inkt bewerkt, net als de randen van het designpapier. Ik weet niet meer welk merk het is, maar ik had hem bewaard voor een speciale kaart en dat werd deze :-)

De bloemen zijn gemaakt van de Noor! Designmal 6002-0068, bespoten met glimmermist goud. Jammer genoeg is de glim niet te zien op een foto. Wat veertjes, kant, zelfgemaakte en gekleurde blaadjes van lint, een zelfgeregen kralen"ketting" en hij was klaar om te verzenden.

Ik hoop dat je hem mooi vond Corrie xxx

Dikke knuf,
Mienokje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.