Mienokje freubelt

maandag 1 april 2013

Achterstand inlopen

Ik ben mijn achterstand met plaatsen aan het inlopen. Wel lekker bezig geweest met freubelen, maar helaas had ik geen tijd om te plaatsen.

Voor mijn buurmeisje en buurjongen (broer en zus), die zaterdag hun verjaardagen hebben gevierd, heb ik deze creaties gemaakt. Ik mag het van Eric geen kaarten meer noemen :-)

Zoals ik al zei, ben ik heel blij met mijn Silhouette en deze onderstaande kaarten zijn daarmee gesneden. Hier kan je echt niet tegenaan knippen. De patronen heb ik op het internet gevonden. Een stoere vuilnisauto voor Floris en een echte tuttenschoen voor Roos.

De vuilnisauto heeft bewegende onderdelen. De vuilnisbak kan omhoog en omlaag en de laadbak kan met een brad kiepen.



De schoen is gemaakt van glimmend papier. Helaas is dat op de foto niet te zien. Het leek een lastig patroon, maar achteraf viel het mee. De rand is versierd met hotfixsteentjes, stuk voor stuk erop geplakt. De roos voor Roos was het meeste werk. Cirkels uit organza geknipt, een gedeelte afgevlakt en het ronde gedeelte blaadje voor blaadje de rand gebrand met een waxinelichtje. Daarna stuk voor stuk de blaadjes geplakt tot het een roos was. Hieronder wat tule en klaar ....




Roos en Floris zijn er supertrots op en hun "verjaardagskaarten" staan op een ereplaats in de woonkamer. Ben bang dat ze er volgend jaar nog staan :-)

6 opmerkingen:

  1. Ook deze twee zijn weer echt heel mooi, die schoen komt me bekend voor (die heb ik toch gezien of was dat een andere) en ook de kiepwagen is wel heel stoer gedaan hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig leuk deze creaties. Kan me voorstellen dat je blij bent met je Silhouette, als ik dit ook zo zie, super hoor!

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw Monique, wat heb je deze twee creaties mooi gemaakt, ik vond het al zo stil bij je, ik dacht nog, je bent me toch niet vergeten, maar het bloggen is niet nr 1, eerst wat belangrijk is doen en dan je blog, gelukkig ben je er weer,leuk die keepauto, om over de schoen maar te zwijgen, ik vind ze super.
    Ik hoop tot snel.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi Monique,
    nou ik ben het roerend eens met Eric, dit zijn echte kunstwerkjes!
    mooi gemaakt!
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wowww these are both fabulous!!!
    Have a lovely day :)

    ♥ Hugs, Inger

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi wijffie, echt geweldig hoor. Ben trots op je.LOL
    Hoop deze week nog even langs te kunnen hoppen, maar anders zie ik je misschien een donderdag LOL.
    Dikke knuffel van mij,

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.