Mienokje freubelt

zaterdag 10 november 2012

Jurriaan's eerste schoenen

Voor mijn nieuwe buurjongen een paar laarsjes gekocht, lekker zacht en stoer met bont van binnen. Helaas op de foto niet goed te zien, maar het ging natuurlijk om de strik.

De strik is met de Bowdabra gemaakt. Een geweldig apparaat en een aanrader.
Ik ben begonnen met een stuk jute (helaas op de foto niet te zien), daarna verschillende kleuren bruin lint. Het laatste lint is met sterretjes wat weer terug komt in "de kaart" die we gegeven hebben. Afgewerkt met bloemetjes ... klaar.




We hebben het cadeautje vorige week al gegeven, maar het wordt niet uitgepakt, omdat ze het zonde vinden. Weer een aangekleed cadeautje op de goede plaats :-)

6 opmerkingen:

  1. Hoi Monique. Geweldig stukje gereedschap he de Bowdabra. Ik gebruik hem ook veel.Lief cadeautje heb je er mee gemaakt.Veel sterkte met de duizeligheid.Ik heb (alleen) evenwichtsstoornissen , dus weet wel een beetje wat je door maakt.
    Bedankt voor weer een bestelling,hij staat weer klaar hoor.
    Groetjes Adrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Monique,

    Dat ziet er super uit zeg !!!
    Ik ga toch ook maar is de Bowdabra in kopen.

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het héél leuk dat je mijn volger bent geworden Monique,ik ga jouw ook volgen ,ik hoop dat we een leuk contact krijgen,jij maakt ook mooie dingen.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk!! ( en lekker :-) ) Misschien moet ik toch ook maar eens aan de Bowdabra :-)

    groetjes, Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Monique , wat een leuk kadootje !! Ik ben al een tijdje aan het denken om die Bowdabra aan te schaffen .... Het resultaat is erg leuk !! groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.