Mienokje freubelt

dinsdag 4 december 2012

Oh, kom er eens kijken ....

Jawel, surprisetijd ..... en Roos kwam even kijken of ik nog wat wist te maken. Van een ideetje opperen werd het natuurlijk al snel de surprise zelf in elkaar freubelen.


Haar vriendin houdt van dansen, dus werd het niet moeilijk, want Magnolia stempels hoef je niet alleen op kaarten te gebruiken .....

We hebben dansende prinses Tilda gescand en uitvergroot tot A4, daarna spiegelen voor de tweede afdruk, want de achterkant moet natuurlijk ook. Het moet een DANSENDE Tilda worden toch?! (In haar voet zit een sateprikker die onder de bodem vastgezet is in een stuk piepschuim. Door aan het parapluutje te draaien, kan ze dansen). Roos heeft haar netjes ingekleurd en met roze stickels bewerkt. Toen de Magnolia koets gescand, vergroot, uitgeprint, op karton geplakt en deze met alleen maar stickles ingekleurd (goud voor de wielen en kroon, zilver voor de kleine tussenstukjes, transparant voor de gordijnen en roze, heel veel roze voor de koets zelf).
Het Magnoliakasteel mag natuurlijk niet ontbreken (een paar keer uitprinten voor het 3d-effect). De bomen een aantal maal geprint om ze 3d te krijgen en om er een paar extra aan het geheel toe te voegen.
Als laatste bloemetjes geponst, heeeeeeeeeeel veel bloemetjes geponst. Zo veel dat ik ze even niet meer kan zien. En trouwens, lukt toch even niet omdat ik een dikke duimmuis heb van het ponsen :-)
Het parapluutje is een sateprikker, waarvan het handvat met roze stickles is ingesmeerd. Daarboven een roze scalloped nestabilitie en een Memory Box doily waardoor het net een kanten parapluutje is.

De doos is een laarzendoos maat 44. Ik zeg het er maar bij, want op de foto zou het ook een 10x10 doosje kunnen zijn. Met bruin karton een dubbele bodem gemaakt, een pad erop geïnkt met een baardenspons, waarlangs de bloemetjes kwamen.
De achterwand is eerst met gesso bewerkt voor een levendiger effect. Daarna met DI Faded Jeans en Forrest Moss bewerkt. Met DI Pumice Stone, Antique Linen en Vintage Photo een pad gemaakt, wat doorloopt op de ondergrond.
Als laatste wat swirls gestempeld om het te laten passen bij het inpakfolie.
Roos is heel trots op haar surprise. Mag ook wel, ze heeft er heel hard meegeholpen. Eén probleem: ze wil hem zelf houden :-)

5 opmerkingen:

 1. Blij dat ik de eerste opmerking mag maken....wat een super super super mooie surpise hebben jullie gemaakt!!! Helemaal geweldig...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja logisch dat Roos dit zelf wil houden, zo mooi!!!!!

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhhhhhhh wat is ie leuk geworden,logisch dat ze hem houden wil haha. Ik heb hier hetzelfde probleem, met surprise willen houden. Mike moest ook een surprise maken hij had wel het idee van een schaats. Kwam de Silhouette weer heel goed van pas haha. Ik zal hem van de week ook even op het blog zetten, en ik wilde hem dus ook helemaal niet meegeven naar school, ik zei al voor de gein dat ie tegen dat meisje moest zeggen, dat ze alleen het kadootje mocht houden en dat we de surprise weer terug willen hebben haha.
  gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Monique,
  wat een superleuke gave surprise!
  Mooi gemaakt!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Potverdorie meid, jammer dat ik net van school af ben. Het is erg mooi geworden. Mag ik bij jou op les?
  Dikke knuffel van mij.

  Ria

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.