Mienokje freubelt

maandag 28 januari 2013

Geluk, wijsheid en liefdeDit is een post van Rebecca, mijn dochter. Ze had een cadeautje nodig voor haar vriendin, die eigenlijk niets wilde hebben. Alleen wat geluk in het leven en wijsheid voor haar studie.
Rebecca begon meteen te glimmen en dan weet je dat ze wat zit uit te broeden.

8 Jaar geleden had ze, naast het grote vriendencadeau, een reep chocola gekocht met een speciaal vriendenlabel. We hadden er alleen geen rekening mee gehouden dat er een groot chocolaliefhebber in huis liep: haar broer Carlo. Oke, hij heeft een nieuwe reep gekocht, maar de vriendenlabels waren uitverkocht. Er waren alleen nog maar Valentijnslabels, tot hilariteit van iedereen natuurlijk.

Dit jaar wilde ze als geintje weer een reep chocola kopen met een knipoog naar 8 jaar geleden. Het ziet er op de foto niet naar uit, maar het is een verpakking met 2 brede, grote repen. Dan kan je er tenminste iets van maken.

Het klavertje 4 staat voor het geluk in haar leven. Als je goed kijkt, zie je dat het designpapier ook bestaat uit allemaal klavertjes 4.
Het lieve uiltje is voor de wijsheid in haar studie (vandaar ook de graduation cap en de diploma tussen zijn veren).
Het hart met de vele harten is voor de liefde om haar heen en om haar te zeggen dat ze blij is met zo'n lieve vriendin.

Dit allemaal dankzij de Silhouette Cameo, waar duidelijk niet alleen ik blij mee ben :-)
Mijn vriendin Cynthia van Krea2Day verkoopt de Silhouette ook sinds kort. Het is even een aanschaf, maar er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open ..... neem eens een kijkje bij haar en vraag naar een demonstratie. Maar pas op, voor je het weet ben je verliefd. Zeker in deze Valentijnstijd :-)

Dikke knuf,
Monique

1 opmerking:

  1. Ohhhh wat leuk en lekker. Heel origineel kadootje zo en wat een schattig uiltje hahaha
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.