Mienokje freubelt

donderdag 16 augustus 2012

5 Maanden zonder zoon

Afgelopen zondag hebben we Carlo naar Amsterdam gebracht. Hij gaat voor stage 5 maanden meevaren op de Diamantgracht van Spliethoff. 5 Maanden zonder zoon ... een lange tijd, maar het zal voorbij vliegen, want hij heeft het nu al prima naar zijn zin. Zal ik ook zijn met het komende vaarschema.

Op het moment ligt het schip in het droogdok Amsterdam. Van het weekend vertrekt het via Hamburg, Antwerpen, Ellesmere (GBR) en Marin (Spanje) naar Rio de Janeiro en Sao Francisco De Sul (BraziliĆ«) en Montevideo en Nueva Palmira in Uruguay.
Geen verkeerd tripje voor een achttienjarige!

(Zondag 19 augustus:)


We hebben Carlo zondag naar Amsterdam gebracht en de zaterdag erna weer die kant op gereden en een mooi plekje in het havengebied opgezocht om hem uit te zwaaien. Hij was reuzetrots, want we waren de enigen die de moeite hadden genomen om dit te doen. Het is nu echt zover: 5 maanden zonder mijn kerel.

1 opmerking:

 1. Ha Monique,

  hehe je blog gevonden en gelijk volger geworden dan is het voortaan wat makkelijker.
  Was gisteren inderdaad een hele leuke gezellige dag he?
  Wat zal jij je zoon missen zeg 5 maanden is best een hele tijd maar zo'n reis gun je hem natuurlijk van harte! Het is dan wel werken maar toch..... het is inderdaad niet verkeerd.

  Groetjes van Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.