Mienokje freubelt

donderdag 2 augustus 2012

Makkelijker kan het niet worden, wel leuker

Ik dacht, we gooien de belasting"yell" eens andersom.
Mijn buurmeisje was vandaag jarig en natuurlijk hoort daar een cadeautje bij. Eén probleem: geen leuk cadeaupapier meer. Dan maar kaftpapier. Die kids van mij zijn al op een leeftijd dat boeken niet meer gekaft hoeven te worden, omdat de ouders diep diep diep in hun buidel mogen tasten om ze te kopen.

Rebecca ging het cadeautje inpakken en binnen no time hoor ik een schaterlach achter me. Ze had netjes het papier afgemeten afgeknipt, wilde het overgebleven papier oprollen, bleek dat nog maar 10 cm te zijn ongeveer. Niet echt om te bewaren. Maar wel om bloemen van te maken. Toen op dat moment de postbode kwam en twee blauwe enveloppen de mat opgooide, gingen mijn ogen helemaal twinkelen. Die twee kleuren blauw samen, zou dat goed staan? Zie hieronder het resultaat om van een simpele nestability een leuke bloem te maken.






Ja, zelfs met de belastingen kan je lol hebben en ik ben het niet eens met de mensen die zeggen dat de kleur blauw van die enveloppen niet mooi is :-)
Alleen jammer dat de kleur niet goed doorkomt op de foto.

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuk origineel idee
    gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Bedankt voor je reactie op mijn kaart, leuk om te lezen. Je maakt zelf ook leuke dingen hoor, vooral je boekkaart, die is super. En ook deze bloemen, doe ik ook graag.

    Groetjes,
    Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.