Mienokje freubelt

woensdag 12 september 2012

Even snel

Ik had even snel een kaartje nodig. Een nicht werd 40 en gaf een feestje. Helaas had ik de week ervoor een "ongelukje" gehad (op de buurtbbq floot iemand op zijn vingers, mijn evenwicht kon het niet aan en ik ging out) en kon ik niet mee: te ver, te veel gekakel, te harde muziek. Wat baalde ik. Had hier zo graag naar toe gegaan.
 
Ik had al een 40-jarig overlevingspakket gemaakt voor haar: een potje anti-age-pillen (m&m's), Kukident (roze Bubblegum), roze handschoenen (omdat je handen snel rimpelen na de 40), roze dagcreme, roze handcreme (lang leve de Action), een knal-knal-knal-roze leesbril (thuisgekomen zag ik dat er zelfs ledlichtjes aan de zijkanten zaten, lachen!), een gebloemde leesbril als reserve, nog wat spulletjes wat ik vergeten ben en een hele bups met monsterzakjes/flesjes van gezichtscreme, handcreme, maskers, enz.
Omdat ik niet mee ging, moest ik van Rebecca een gebruiksaanwijzing meegeven, want zij ging dat niet allemaal uitleggen. Vandaar de kaart. Even snel in elkaar gezet. Maar met zo'n mooie stans als deze van Marianne Design is dat natuurlijk een fluitje van een cent!
 
 


1 opmerking:

  1. Wat een mooie kaarten heb je weer allemaal gemaakt,prachtig joh. Maar wat balen van je evenwichtsorgaan, heel veel sterkte ermee en succes hè. Ik hoop dat ze snel weten wat het is.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.