Mienokje freubelt

zaterdag 19 januari 2013

We schudden de kerst nog even op

We schudden de kerst nog even op met deze schudkaartjes van de Spellbinder Floral en oval, een gelatineblaadje, wat glaskraaltjes, lint, een grote bel, een Magnolia kersster, Marianne schaatsen, Marianne hulstblaadjes en schaatsen.
 


(die van mijn ouders vergeten te fotograferen)
 
Voor mijn broer en schoonzus die naar Zweden willen verhuizen heb ik een "Zweedse" kaart gemaakt met het patroon die ik bij Mary van Duymelot had gewonnen. Met het Zweedse Maya papier, een Zweedse Magnolia, de Magnolia kerstster en een Zweedse groet. Om het nog een beetje Hollands te houden de Nederlandse Marianne kerstboom en hulstblaadjes :-)

Waarschijnlijk heeft iedereen mijn broer horen lachen om de uitleg en ze vonden hem waanzinnig. Daar doe je het toch stiekum ook een beetje voor. Diep in mijn hart hoop ik dat we volgend jaar nog lekker samen kerst mogen vieren, want ik wil ze nog lang niet uit mijn buurt hebben.


8 opmerkingen:

  1. Ohhhh wat leuk gedaan weer allemaal, die hangertjes zijn erg leuk zeg. Grappig wij zijn ook in Zweden wezen kijken voor een huis, al een paar keer wat huizen bezichtigd, helaas staat het nu op een laag pitje, maar wat leuk dat je broer die kant op wil.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé liefie, ik kom nog eventjes bij jou langs om te zeggen dat je weer prachtige creaties hebt gemaakt, het word hier nu even stil, ik ga je missen hoor!
    liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi wijffie,
    wat een geweldige kaarten weer. Mis je wel hoor bij de tuttenclub. Hoop dat de sneeuw snel weg is, dan kom ik je nieuwtje bewonderen.
    Wil jij mij een mailtje sturen? Mijn comp. is gecrashed en ben dus alle emailadressen kwijt. Dikke knuffel van mij aan jou en je gezinnetje.

    Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi Monique,
    wat een gave hangers heb je gemaakt!
    Mooi!
    Ook de kerstkaart gemaakt met de silohuette vind ik erg mooi!
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Monique,

    Met dit weer blijven we in de kerst stemming.
    Ze zijn wel erg leuk je hangers en je kaartje ook.
    Ik hoop dat ik morgen een beetje tijd heb om te gaan spelen en me eerst kartje te maken met de Silhouette. Vandaag was het zo druk met bestellingen en mails dat ik om 15:00 uur nog moest douche.

    Groetjes cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh these are all so adorable and beautiful!!!
    Lovely designed!
    Have a nice weekend.

    ♥ Inger

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze echt heel mooi gemaakt, mijn welgemeende complimenten Monique !

    groetjes
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dank jullie wel voor jullie lieve complimenten.
    Knuf, Mienokje

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.